Bits & Bees

Making people excited about the hive

Over Bits & Bees

Bits & Bees werd opgericht in 2012 door Kris Dierickx. Hij combineert er zijn grote passie voor bijen en zijn liefde voor ambachten met projectmanagement. Zo zorgen we voor de bestuiving van bloemen én bedrijven. Doorheen de jaren zijn we de dingen waar we goed in zijn verder gaan uitdiepen. Onze missie werd duidelijker: Making people excited about the hive.

 

The hive is niet enkel letterlijk  te vertalen als ‘bijenkorf’ maar het staat voor ons ook symbool voor samenwerken, projecten, ambachten, de bijen. 

Met Bits en Bees willen we de kennis die we opdeden met ons ondernemen, onze projecten, met de bijen  en met onze eigen ambacht delen. Sinds 2020 focussen we ons immers nog meer op ambachtelijke bedrijven en helpen we hen graag verder met hun groei. 


Waarom kiezen voor Bits & Bees ? We weten hoe moeilijk het is om te starten, te groeien en te overleven als ambachtelijk ondernemer. Daarom werken we niet met ellenlange trajecten. Met ons kan je een halve dag samenzitten. Je zal een eerlijke mening te horen krijgen. Bits & Bees maakt mensen enthousiast en wil dat jouw klanten dat ook worden !


 

Ellen Raaijmakers, de echtgenote van Kris, ontdekte ondertussen ook het plezier van ambachtelijk werk en ging van start met Grey and Gold

MAKING PEOPLE EXCITED ABOUT THE HIVE

DSC01508