Bits & Bees

Making people excited about the hive

Over Bits & Bees

Bits & Bees werd opgericht in 2012 door Kris Dierickx. Oorspronkelijk combineerde hij er zijn grote passie voor bijen met  zijn liefde voor ambachten en projectmanagement. Zo zorgen we voor de bestuiving van bloemen én bedrijven. 

Doorheen de jaren zijn we de dingen waar we goed in zijn verder gaan uitdiepen. Onze missie werd duidelijker: Making people excited about the hive.

 

The hive is niet enkel letterlijk  te vertalen als ‘bijenkorf’ maar het staat voor ons ook symbool voor samenwerken, projecten, ambachten, de bijen. 

Met Bits en Bees willen we de kennis die we opdeden in onze onderneming, in onze projecten, met de bijen  en met onze eigen ambacht graag met jullie delen. Naast de zorg voor onze bijen bieden we een ruime waaier aan lezingen, cursussen en workshops aan.  

 

Waarom kiezen voor Bits & Bees ? We weten hoe moeilijk het som is om samen te werken. Ook projecten zijn niet altijd vanzelfsprekend. Daarom willen we jouw team inspireren en motiveren. De bijen zijn daarbij het uitgangspunt. Kijk zeker eens naar onze keynotes/lezingen want we willen jou maar al te graag inspireren. 

 

Ellen Raaijmakers, de echtgenote van Kris, ontdekte ondertussen ook het plezier van ambachtelijk werk en ging van start met Grey and Gold

MAKING PEOPLE EXCITED ABOUT THE HIVE

DSC01508