Bits & Bees

Making people excited about the hive

Over Bits & Bees

Bits & Bees werd opgericht in 2012 door Kris Dierickx. Hij combineert er zijn grote passie voor bijen met projectmanagement. Zo zorgen we voor de bestuiving van bloemen én bedrijven. Doorheen de jaren zijn we de dingen waar we goed in zijn verder gaan uitdiepen. Onze missie werd duidelijker: Making people excited about the hive.

The hive is niet enkel letterlijk  te vertalen als ‘bijenkorf’ maar het staat voor ons ook symbool voor samenwerken, projecten, ambachten, de bijen. 

Met Bits en Bees willen we de kennis die we opdeden met ons ondernemen, onze projecten, met de bijen  en met onze eigen ambacht delen. Sinds 2020 focussen we ons immers nog meer op ambachtelijke bedrijven en helpen we hen graag verder met hun groei. Ellen Raaijmakers, de echtgenote van Kris, ontdekte ondertussen ook het plezier van ambachtelijk werk en ging van start met Grey and Gold

We doen nog steeds projectmanagement voor de grotere bedrijven maar helpen jou als ambachtelijke onderneming graag verder. Dat kan op allerlei manieren: jouw businessplan mee reviewen, als tijdelijke strategische ondersteuning of om je software matig te ondersteunen.

Met Bits en Bees werken we een aantal oplossingen uit om op eenvoudige wijze jouw onderneming verder te automtiseren. Zo hebben een oplossing om je klanten op te volgen en een oplossing om je goederen te beheren (stock, inkomende stromen, uitgaande stromen, recepturen, lotnummers, houdbaarheid, ….).

Tot slot is er nog de passie voor de bijen. We hebben onze eigen bijen en kunnen gepersonaliseerde potjes honing leveren. Een relatiegeschenk, een attentie voor een giftbag, …. we denken graag met je mee. Ben je geïnspireerd door de bijen dan heb je misschien wel interesse om bijen op je bedrijf te plaatsen of om een gans jaar rond de dynamiek van de bijen te werken. We stellen je dan ook graag ons jaarprogramma hierover voor.  

MAKING PEOPLE EXCITED ABOUT THE HIVE

DSC01508