Lezingen en keynotes

'Teams en bijen'

In onze lezingen maken we de link tussen de bijenkorf en jouw team !

 Making people excited about the hive. Onze missie !

  

Inderdaad, we komen jullie maar al te graag mee warm maken over de bijen, samenwerking, projectmanagement en ambachten. Wat kunnen we als team leren van bijen en imkers ? 

 

Een keynote die bruist van energie, die mensen enthousiasmeert en vertrekt vanuit de metafoor van de bijenkorf.

 

Kris spreekt jaarlijks voor een 70 tal groepen. Hij leidde teams in binnen en buitenland. Als gerenommeerd keynotespeaker en expert op het gebied van teamontwikkeling neemt hij je mee op een ontdekkingstocht die je team versterkt en verbindt.

 

 

Welke lezingen bieden we aan

Hieronder geven we een overzicht van enkele lezingen die we hebben. Wil je liever op maat werken, bel me dan even op en we kijken of we iets voor jou kunnen betekenen:

 

* Teams, bijen en projecten (over teamwork, samenwerken. We geven 15 tips voor effectieve samenwerking)

* Het matriarchaat van de bijenstaat (over vrouwelijk ondernemerschap)

* Bijen, technologie en wetenschap

* Bijen en de sustainable development goals (SDG’s)

* Hoe ik van mijn hobby mijn beroep maakte (over motivatie, geloof en doorzetting)

 

Wat kan je verwachten ?

Inspirerende Inzichten: Leer hoe bijen, ondanks hun individuele kleinheid, samenwerken om grootse resultaten te behalen. Ontdek hoe we hier heel wat inzichten uit kunnen leren voor jouw team.

 

Concrete Tips: Ontvang 15 praktische en direct toepasbare tips die jouw team naar nieuwe hoogten zullen stuwen. Van communicatie tot doelgericht werken, deze tips zijn de sleutel tot succes.

 

Teamversterkende Strategieën: Begrijp de geheimen van bijen en ontdek hoe je deze kunt gebruiken om de samenwerking in jouw team te verbeteren. Ontgrendel de kracht van synergie.

 

Voor wie is deze lezing ?

Deze lezing is geschikt voor projectteams, scrumteams, leerkrachten, zorgteams, leiders, teamleden en ondernemers die streven naar effectiever teamwork en duurzame resultaten. Of je nu een klein team leidt of verantwoordelijk bent voor een grote organisatie, de principes van ‘Teams en Bijen’ zijn universeel toepasbaar.

 

We spreken geregeld voor grote corporates, scholen (pedagogische studiedagen) en tijdens teambuildings.  
 

Waar en wanneer ?

Mis dit niet ! Investeer in de toekomst van jouw team.

Meestal spreken we op bedrijfslocaties maar als je liever op een andere locatie werkt, eventueel in combinatie met je teambuilding dan kan dit ook. We bieden ook programma’s aan waar de deelnemers op het einde mee een bijenkast opendoen (op locatie bij mij).

 

MAKING PEOPLE EXCITED ABOUT THE HIVE

DSC01499